Voorzieningen op de camping

Alle gasten kunnen op La Nozillière gebruik maken van diverse elektriciteits- en waterpunten en wifi. (Wees je er van bewust dat je middenin een natuurgebied zit en dat de wifi-verbinding beperkt is.)

Tevens is er een keurig en goed onderhouden sanitairgebouw dat is voorzien van douches, toiletten (geschikt voor gehandicapten), afwasgelegenheid, een wasmachine, een magnetron en een gemeenschappelijke koelkast.

In ons zwembad vind je tijdens de warme zomerdagen de nodige verkoeling. Met een diepte van circa 1.20m is het zwembad ideaal voor kinderen. Ook zijn er ligstoelen en stoelen beschikbaar bij het zwembad.

Naast het zwembad is er een overzichtelijke speelweide met onder meer schommels, een wip-wap, een grote trampoline en een zandbak, waarop je vanaf veel plekken goed zicht hebt. Vanwege de ruime opzet hebben kinderen op La Nozillière alle gelegenheid om te spelen en bijvoorbeeld hutten te bouwen.

Uiteraard zijn er een tafeltennistafel, een kabelbaan en voetbalgoals aanwezig op het terrein aanwezig.

Op minder dan 10 minuten vanaf de camping is er de mogelijkheid tot ponyrijden bij de plaatselijke manege. Er zijn mooie wandelingen te paard te boeken waar je de omgeving op geheel andere wijze kunt verkennen.

Tot slot kun je tijdens je verblijf gebruik maken van de goedgevulde boekenkast en zijn er diverse gezelschapsspelletjes beschikbaar.

Voorzieningen nabij de camping

Voor alle boodschappen kun je in diverse supermarkten in de omgeving van La Nozillière terecht.

De dorpen Saint-Mathieu en Cussac (die op zo'n 8 km van de camping liggen) hebben een Intermarché en voorzien in een postkantoor, bakker, een apotheek en een huisarts. Grotere supermarkten vind je in Nontron, dat op zo'n 20 minuten afstand is gelegen.

Ook zijn er in de omgeving diverse ziekenhuizen.

Mocht je geen gebruik willen maken van wat de keuken van La Nozillière serveert, dan zijn er in de omliggende dorpen en stadjes een aantal leuke restaurantjes te vinden. Voorbeelden daarvan zijn Les Feuillardiers (Marval), Le Phare (Saint-Mathieu), Sens de la Terre (Piégut-Pluviers), Insolite (Abjat-sur-Bandiat) en Hostellerie Saint-Jacques (Saint-Saud). Ook zijn er op rijafstand een aantal meer culinaire restaurants te vinden, zoals Le Moulin de l’Abbaye (Brantôme) en sterrenrestaurant Dyades (Massignac).

Kijk voor meer informatie over de omgeving bij Onze keuken & Omgeving.

Services

La Nozillière heeft een semi-professionele keuken die voorziet in avondeten (er wordt geen lunch geserveerd). Kijk voor meer informatie over de keuken bij Onze keuken & Omgeving.

Daarnaast kun je op La Nozillière gebruik maken van diverse services.

Zo bieden we je een ontbijtservice, waarbij je een dag van tevoren je croissants en baguettes (en waar je verder nog trek in hebt) kunt bestellen voor de volgende ochtend.

Bedlinnen en keukenlinnen zijn inbegrepen bij de huur van een safaritent en de gite. Badlinnen is op aanvraag beschikbaar.

Het laten uitvoeren van een eindschoonmaak is verplicht voor gasten van safaritenten en de gite. Deze eindschoonmaak is niet inbegrepen bij de huurprijzen.

Op verzoek is er voor huurders van een safaritent en de gite gratis een babybedje en een babystoeltje beschikbaar.

Kijk voor de kosten van de diverse services bij Prijzen & Reserveren.

1. Sanitair
2. Sanitair (2) SHOWCASE
3. Zwembad SHOWCASE
5. Speeltuintje
6. Speeltuintje (2)
7. Kampvuur