Voorzieningen op de camping

Alle gasten kunnen op La Nozillière gebruik maken van diverse elektriciteits- en waterpunten en wifi. Wees je er van bewust dat je middenin een natuurgebied zit en dat de wifi-verbinding beperkt is.

Tevens is er een keurig en goed onderhouden sanitairgebouw dat is voorzien van douches, toiletten (geschikt voor gehandicapten), een vaatwasgelegenheid met professionele vaatwasser, een wasmachine, een magnetron en een gemeenschappelijke koelkast.

In ons zwembad vind je tijdens de warme zomerdagen de nodige verkoeling. Met een diepte van circa 1.20m is het zwembad ideaal voor kinderen. Ook zijn er ligstoelen en stoelen beschikbaar bij het zwembad.

Naast het zwembad is er een overzichtelijke speelweide met onder meer schommels, wip-wap en zandbak, waarop je vanaf de meeste plekken goed zicht hebt. ’s Avonds mag daar een kampvuur gemaakt worden (ook leuk voor de kinderen, papa’s!). Vanwege de ruime opzet hebben kinderen op La Nozillière alle gelegenheid om te spelen en bijvoorbeeld hutten te bouwen.

Uiteraard zijn er een jeu de boules-baan en een tafeltennistafel aanwezig op het terrein. Vanaf 2018 vind je op de camping eveneens een volleybalveld en een kabelbaan.

Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de goedgevulde boekenkast en er zijn diverse gezelligheidsspelletjes beschikbaar.

Voorzieningen nabij de camping

Voor alle boodschappen kun je in diverse supermarkten in de omgeving van La Nozillière terecht.

De dorpen Saint-Mathieu en Cussac (die op zo'n 8 km van de camping liggen) hebben een Intermarché en voorzien in een postkantoor, bakker, een apotheek en een huisarts. Grotere supermarkten vind je in Nontron, dat op zo'n 20 minuten afstand is gelegen.

Ook zijn er in de omgeving diverse ziekenhuizen.

Mocht je geen gebruik willen maken van wat de keuken van La Nozillière serveert, dan zijn er in de omliggende dorpen en stadjes een aantal leuke restaurantjes te vinden. Ook zijn er op rijafstand een aantal meer culinaire restaurants te vinden, zoals Le Moulin de l’Abbaye in Brantôme (half uur), Moulin de la Tardoire in Montbron (drie kwartier) en Moulin de la Gorce in La Roche-l’Abeille (een uur).

Kijk voor meer informatie over de omgeving bij Onze keuken & Omgeving.

Services

La Nozillière heeft een semi-professionele keuken die voorziet in avondeten en ontbijt (er wordt geen lunch geserveerd). Kijk voor meer informatie over de keuken bij Onze keuken & Omgeving.

Daarnaast kun je op La Nozillière gebruik maken van diverse services.

Zo bieden we je een ontbijtservice in het hoogseizoen, waarbij je een dag van tevoren je croissants en baguettes (en waar je verder nog trek in hebt) kunt bestellen voor de volgende ochtend.

Bedlinnen en keukenlinnen zijn inbegrepen bij de huur van een safaritent en de gite. Badlinnen is op aanvraag beschikbaar.

Het laten uitvoeren van een eindschoonmaak is verplicht voor gasten van safaritenten en de gite. Deze eindschoonmaak is niet inbegrepen bij de huurprijzen.

Op verzoek is er voor huurders van een safaritent en de gite gratis een babybedje en een babystoeltje beschikbaar.

Kijk voor de kosten van de diverse services bij Prijzen & Reserveren.

1. Sanitair
2. Sanitair (2) SHOWCASE
3. Zwembad SHOWCASE
5. Speeltuintje
6. Speeltuintje (2)
7. Kampvuur